Har du spørgsmål? Ring idag på
2625 6249

Om Hedeland Automatik

Hedeland Automatik blev grundlagt som Hedeland EL af Kenneth B. Knudsen i Roskilde i 1999, initielt som en Industriel elektriker virksomhed med fokus på større indstrielle anlæg.

Hedeland EL blev dog ret hurtigt et konsolideret og velanskrevet navn med projekter for flere større industrielle virksomheder samt som en kompetent regional support virksomhed for en variation af avancerede industrielle adgangsystemer, bomme, porte samt generelle sikkerheds og TV overvågnings systemer.

Virksomheden blev omstruktureret til Hedeland Teknik i 2007 hvor et vigtigt strategisk partnerskab med en førende Dansk hegn og portleverandør blev etableret. Herefter gennemgik virksomheden en yderligere specialisering omkring industrielle port og sikkerheds anlæg. 

Særligt de større porte og bomanlæg samt kontrol og adgangs-systemer blev efterhånden Hedeland Tekniks varemærke.

I 2015 blev Hedeland Automatik valgt som Partner og distributør af kvalitets og automatiseringsprodukter for Italienske BFt samt som distributør og partner for den Industrielle LED lysproducent NorthLED.

Hedeland Automatik har dermed nu sat et yderligere fokus på nye kvalitetsløsninger og stærke strategiske partnerskaber med førende leverandører af industrielle adgangs, automatiserings og industrielle / urbane LED løsninger.


Hedeland Automatik - Odensevej 13, 4000 Roskilde
Telefon: +45 26 25 62 49
kk@hedeland-automatik.dk